Spørgsmål og ønsker til blogindlæg kan sendes til Jonasoernholm@gmail.com

Patagonia Wader Work Station – Sådan får du plads til dit grej!

Din fiskeguide

Created with Sketch.

Patagonia Wader Work Station – Sådan får du plads til dit grej!

REKLAME – Disse indlæg vil indeholde anmeldelser af en række af udstyr, som jeg personligt selv har svært ved at undvære, når jeg skal på fisketur.
Der vil desuden være reklamelinks til de produkter jeg anmelder.


Har du plads nok?

Én af de udfordringer jeg har oplevet med mit fiskeri, er at finde plads til alt det udstyr jeg gerne vil have med.

Indledningsvist var det simpelthen fordi jeg ville i for mange forskellige retninger – og det skabte BUNKEVIS af grej, jeg ikke kom til at bruge alligevel og derfor bare var unødig vægt at slæbe på, ved fiskepladsen.

Men… Da jeg så havde skåret helt ind til benet, synes jeg stadig, at jeg manglede noget plads. ISÆR når jeg ikke havde min vadejakke på.

Så faldt jeg over Patagonias Wader Work Station

Der findes flere forskellige løsninger, som backpacks, sling packs, waist packs, chest packs og en masse andre packs.

Fælles for disse er dog, at når jeg har muligheden for at pakke MEGET grej, så pakker jeg MEGET grej – Kender du måske godt lidt det?

Løsningen er lige her

Patagonia Wader Work Station er det billigere alternativ, som tvinger mig til at “downsize” min udstyrsmængde, men giver mig muligheden for, at have alt essentielt grej på mig – også når varmen ikke tillader vadejakken.

Sådan monteres Patagonia Wader Work Station nemt til dine waders.

Tasken har, udover den primære lomme, to lommer foran, samt en lomme bagpå.

Materialet den er konstrueret af, er vandafvisende og meget slidstærk Cordura. Dette gør at det er en taske du kan have i lang tid, hvis du passer lidt på den.

Tasken er kun vandafvisende – IKKE vandtæt, så lad være med at dykke den i vandet.

Hvad er så specielt ved lige netop denne taske?

Patagonia Wader Work Station har en række fede features, som du vil nyde godt af, når du står på fiskepladsen.

Blandt andre, har tasken en demonterbar fluepatch i rillet skum. Denne gør det super nemt når man skifter flue – enten som ophænger foran gennemløberen, eller til decideret fluefiskeri.

Fluen bliver herved, efter brug, tørret med det samme og man slipper altså for rustne fluer/kroge i flueæsken.

Fluepatchen monteres/fjernes let med velcrosystem i god kvalitet.

Ud over denne fluepatch som tasken er født med, er der også i hver side af tasken “flapper” med huller i til at montere f.eks. retractors – Her klemmer vi også vores krogløser fast.

Der er under disse “flapper” lavet nogle løkker, som man kan føre sin krogløser igennem, før man klemmer den fast. Den er hermed fikseret på siden.

Dette sikrer, at den ikke hænger og dingler og derved undgår at hægte i din flueline, eller grene i den busk du unægteligt skal igennem på et tidspunkt, på vej til den fede plads.

MEGA SMART!


Se i øvrigt her mit indlæg omkring den perfekte krogløser!Der er, som endnu en sej feature, to lommer foran, man kan bruge til opbevaring af alverdens ting.

Jeg bruger personligt lommerne til to ruller forfangsmateriale i forskellig tykkelse – én til min gennemløbsline og én til ophængerfluen.

Hvis man lige slår en knude på linen, rundt om rullen, så kan man lade en tafs stikke ud og man kan herved nemt trække line af rullen, uden overhovedet at trække den ud af lommen!

Det er virkelig en fed detalje!

Her kan du se hvor nemt forfangsmaterialet ruller ud af lommen. Desuden kan du se hvordan krogløseren sidder fikseret på siden.

“WADER” work station?

Nu hedder tasken godt nok Wader Work Station… Men jeg har altså fundet ud af, at den fungerer helt fint på mine hurtige kyst- eller å-ture uden waders.

Jeg monterer simpelthen bare tasken på mit bælte og lader den hænge derfra i stedet.

Du kan i øvrigt også sagtens montere den i stropperne på en rygsæk, hvis du er på længere tur.

Dette forøger, i min optik, virkelig taskens anvendelighed, da jeg ofte finder mig i en situation hvor jeg fisker fra en plads der ikke ligefrem indbyder til waders.

Så kan jeg altid have min Wader Work Station klarpakket og lige smide den på bæltet, til den hurtige aftentur i hverdagen.

Her ser du tasken monteret i mine bæltestropper. Læg igen mærke til hvordan krogløseren er fikseret på siden.

De ting jeg har pakket ned i min Patagonia Wader Work Station varierer lidt, alt efter hvordan jeg har tænkt mig at fiske (enten spin- eller fluefiskeri)- men jeg har endnu ikke oplevet, at der ikke var plads nok!

Tasken har desuden en krog i hovedrummet, som du eksempelvis kan montere dine nøgler i, så de ikke ved et uheld skulle ryge i vandet mens du finder grejkassen frem.

Her er de ting jeg har med i tasken, når jeg skal fiske med gennemløber og ophængerflue – og der er endda plads til lidt mere grej endnu.

Skaf din egen Wader Work Station

Hvis du, ligesom jeg, kan se en fidus i Patagonia’s “Wader Work Station”, så kan du købe tasken til relativt få penge HER hos Lystfisk.dk


Jeg håber at du finder indlæggene omkring havørredfiskeri brugbare. Skriv endelig til mig på Jonasoernholm@gmail.com med forslag til hvad du godt kunne tænke dig indslag omkring, eller hvis du har spørgsmål.

Knæk og bræk!
Jonas Ørnholm Frederiksen
Modhugget.dk

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 svar

 1. Hej Jonas.
  Fedt tip. Den vil jeg da overveje.
  Mvh
  Martin, http://www.mrmazzo.dk

 2. Petsen siger:

  Overvejer den meget, men er i tvivl om den kan være under en wadejakke.

  Den skal kun bruges til forfangs line, mobil og nøgler og en enkelt grej æske.

  • Jonas Ørnholm | REKLAME siger:

   Hej Petsen,
   Tak for din kommentar!

   Jeg vil ikke anbefale denne taske til opbevaring af eksempelvis mobil, da tasken ikke er vandtæt.
   Hvis jeg har wadejakke på, mangler jeg normalvis ikke så meget plads til grejæsker osv. Det er primært til de ture, hvor jeg ikke har behovet for en wadejakke, at jeg bruger tasken fra Patagonia.

   Eventuelt kan du se om du kan finde en vandtæt slingpack/waistpack/rygsæk? Det ville jeg nok gøre, i din situation!

   Knæk og bræk,
   Jonas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *